2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YENİ KAYIT BİLGİLENDİRME

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YENİ KAYIT BİLGİLENDİRME

Merkezimize yeni kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri 14 Ağustos-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında  yüz yüze yapılacaktır. Merkezimiz binasında deprem güçlendirmesi çalışması yapılacağından merkezimiz yeni eğitim öğretim yılında Atakum İmam Hatip Ortaokulunda hizmet verecek olup yeni kayıt işlemlerimiz de bu adreste (YENİMAHALLE MAH. AYDINLIK CAD. NO. 44 ATAKUM / SAMSUN) gerçekleşecektir. 

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin ilan edilmesi 04 Ağustos 2023 tarihinden itibaren https://www.meb.gov.tr/ adresinin veya http://orgm.meb.gov.tr/ adresinin duyurular kısmından gerçekleşecektir.

Yeni kayıt için istenen evraklar ayrıca paylaşılacaktır.

19.08.2022 2179

 

 YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1)    Bilsem Kayıt Formu (Kayıt Esnasında Kurum Tarafından Verilecek)

2)    Veli İzin Formu (Kayıt Esnasında Kurum Tarafından Verilecek)

3)    Bilsem Kazandı/Sonuç Belgesi

4)    Öğrenci Belgesi (Mevcut Okulundan alınacak)

5)    İkametgâh Belgesi

6)    Kimlik Fotokopisi

7)    2 Adet Vesikalık Fotoğraf

8)    Online Kayıt Formu Doldurulacak (Kurum Sitesinde Yayınlanacak)

Yukardaki belgeler yarım kapak karton dosya içinde ve belirtilen tarih aralığında merkezimize elden teslim edilecektir.

Velilerimizin kayıt için son tarih olan 31 Ağustos'dan önce tüm işlemleri tamamlamaları ve yoğunluk olmaması açısından kayıt işlemlerinin son günlere bırakılmaması önem arz etmektedir.

Merkezimizin çalışma esasları ve öğrencilerimizin devam edecekleri programlar hakkında bilgilendirme amaçlı veli toplantısı yapılacaktır. Ayrıca web sitemizdeki "Bilsem Hakkında" menüsünden Atakum Bilsem Tanıtım Kılavuzu'na ve Bilim ve Sanat Merkezleri Yönergesi'ne ulaşabilirsiniz.  Bu ve bunun gibi davetlerimiz, duyurularımız ve bilgilendirme mesajlarımız paylaştığınız e-posta ve telefon numaralarına yapılacağından iletişim araçlarının hatasız kaydedilmesine özen gösterilmesini hatırlatırız.  

Atakum Bilsem ailemize hoş geldiniz...

Merkezimiz ile ilgili tüm paylaşımlar web sitemiz haricinde sosyal medya hesaplarımızda da paylaşılmaktadır. Takipte kalınız...