ÖĞRENCİLERİMİZE AFAD TARAFINDAN EĞİTİM VERİLDİ.

27.02.2024 31

27-02-202427-02-2024

Afet ve acil durum yönetimi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından öğrencilere yönelik bir eğitim programı düzenlendi.

Eğitim programına katılan öğrencilerimizi, afet bilinci ve hazırlıklı olma konusunda bilinçlendirilerek, toplumda afetlere karşı daha dirençli ve hazırlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaya çalıştık.

Eğitim sonunda öğrencilere, AFAD tarafından hazırlanan afet bilinci broşürleri ve acil durum çantaları da dağıtıldı.

Bu tür eğitimlerin düzenli olarak devam edecek. Öğrencilerin afet bilinci konusunda sürekli olarak bilinçlendirilmesi ve toplumun afetlere karşı daha güvenli bir şekilde hazırlanması için programlara katılım sağlayacağız.

Öğrencilerimizi AFAD eğitimlerine katılmasına yardımcı olan Coğrafya Öğretmeni Adem Kavşur’a teşekkür ederiz.