Mevcut Öğrencilerimiz İçin Kayıt Güncelleme İşlemleri

Mevcut Öğrencilerimiz İçin Kayıt Güncelleme İşlemleri

18.08.2021 2174

 


Sayın Velimiz, Sevgili Öğrencimiz,

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının Hepimize Hayırlı Olmasını Diliyoruz.

 

BİLSEM'de kayıtlı mevcut öğrencilerimiz için kayıt güncelleme işlemleri 01.09.2021 – 10.09.2021 tarihleri arasında gerçekleşecektir. 

Velilerimizin aşağıda açıklamaları yapılmış ve linkleri verilmiş belgelerle belirtilen tarihler arasında (Online kayıt formunun 5 Eylül'e kadar doldurulması gerekmektedir.) kayıt güncelleme işlemlerini gerçekleştirmek için merkezimize gelmeleri gerekmektedir. 

 

KAYIT GÜNCELLEME İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR;

1)    Bilsem Kayıt Yenileme Formu (indirmek için TIKLAYINIZ)

2)    Veli İzin Formu (indirmek için TIKLAYINIZ)

3)    Covid-19 Bilgilendirme Formu (indirmek için TIKLAYINIZ)

4)    Online Kayıt Formu Doldurulacak (form için TIKLAYINIZ)

 

Yukarıda linkleri verilen Bilsem Kayıt Yenileme Formu, Veli İzin Formu ve Covid-19 Bilgilendirme Formu'nu indirip çıktı aldıktan sonra doğru ve eksiksiz olarak doldurup imzalayınız. Doldurduğunuz bu formlar merkezimize elden teslim edilecektir. Formları çıktı alamayanlar merkezimize gelerek ilgili formları doldurabilirler.

Kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için yukarıda linki verilen online kayıt formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulduktan sonra son sayfadaki Gönder düğmesine basılması ve bu formun en geç 5 Eylül 2021 tarihine kadar doldurulması gerekmektedir. 

Yukardaki belgeler yarım kapak karton dosya içinde ve belirtilen tarih aralığında merkezimize elden teslim edilecektir.

Velilerimizin kayıt için son tarih olan 10 Eylül'den önce tüm işlemleri tamamlamaları ve yoğunluk olmaması açısından kayıt işlemlerinin son günlere bırakılmaması önem arz etmektedir.

Destek ve Byf programı öğrencilerimiz için ders seçimi yapılmayacak olup; destek programından Byf'ye geçen öğrencilerimiz BİLSEM yönergesi gereği öğretmenler kurulunca belirlenen dersleri alacaklardır. Öyg ve proje programlarına devam eden öğrencilerin alacağı dersler, öğretmenler kurulu tarafından sizlerin de önerileriniz alınarak belirlenmiştir. SEÇMELİ DERS SEÇİMLERİNİN 6-10 EYLÜL 2021 tarihlerinde online olarak merkezimizce duyurusu yapılacaktır.

Web sitemizdeki "Bilsem Hakkında" menüsünden Atakum Bilsem Tanıtım Kılavuzu'na ve Bilim ve Sanat Merkezleri Yönergesi'ne ulaşabilirsiniz.  Davetlerimiz, duyurularımız ve bilgilendirme mesajlarımız paylaştığınız e-posta ve telefon numaralarına yapılacağından iletişim araçlarının hatasız kaydedilmesine özen gösterilmesini hatırlatırız.  

Merkezimiz ile ilgili tüm paylaşımlar web sitemiz haricinde sosyal medya hesaplarımızda da paylaşılmaktadır. Takipte kalınız...

18-08-2021