Mevcut Kayıtlı Öğrencilerimiz İçin Önemli Duyuru

02.09.2021 1149

MEVCUT KAYITLI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

• Merkezimiz mevcut kayıtlı öğrencilerinin 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 13 Eylül 2021 tarihinden itibaren başlayacaktır. Öğrencilerin ders gün ve programları ders öğretmenleri tarafından bilgilendirme yapılacaktır.

• Kayıtlı öğrencilerimizin kayıt güncelleme işlemlerini web sitemiz haberler bölümünde yer alan 'Mevcut Öğrencilerimizin Kayıt Güncelleme İşlemleri' başlığından 5 Eylül 2021 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir.

• Seçmeli ders için başvurular 8-10 Eylül 2021 tarihleri arasında online olarak Google Form üzerinden alınacak olup; seçmeli dersler 13 Eylül 2021 tarihinde derslerle beraber başlayacaktır.

Yeni eğitim-öğretim yılının sağlıklı ve başarılarla dolu geçmesini temenni ederiz.

ATAKUM BİLİM VE SANAT MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ