Merkezimize Nakil Olacak Öğrencilerimiz İçin Kayıt İşlemleri

Merkezimize Nakil Olacak Öğrencilerimiz İçin Kayıt İşlemleri

18.08.2021 1464

 


Sayın Velimiz, Sevgili Öğrencimiz,

Atakum Bilim ve Sanat Merkezi Ailemize Hoş Geldiniz.

 

BİLSEM öğrenci nakil işlemleri 16.08.2021 – 10.09.2021 tarihleri arasında gerçekleşecektir. 

Velilerimizin aşağıda açıklamaları yapılmış ve linkleri verilmiş belgelerle belirtilen tarihler arasında (Online kayıt formunun 5 Eylül'e kadar doldurulması gerekmektedir.) nakil işlemlerini gerçekleştirmek için merkezimize gelmeleri gerekmektedir. 

 

NAKİL İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR;

1)    Dilekçe (Merkezimizde doldurulacaktır)

2)    Bilsem Kayıt Formu (indirmek için TIKLAYINIZ)

3)    Veli İzin Formu (indirmek için TIKLAYINIZ)

4)    Covid-19 Bilgilendirme Formu (indirmek için TIKLAYINIZ)

5)    Öğrenci Belgesi (Yeni kayıt olduğu okuldan alınacak)

6)    İkametgâh Belgesi

7)    Kimlik Fotokopisi

8)    2 Adet Vesikalık Fotoğraf

9)    Online Kayıt Formu Doldurulacak (form için TIKLAYINIZ)

 

Yukarıda linkleri verilen Bilsem Kayıt Formu, Veli İzin Formu ve Covid-19 Bilgilendirme Formu'nu indirip çıktı aldıktan sonra doğru ve eksiksiz olarak doldurup imzalayınız. Doldurduğunuz bu formlar kayıt sırasında istenen diğer belgeler ile merkezimize teslim edilecektir. Formları çıktı alamayanlar kayıt işlemleri için merkezimize geldiklerinde de ilgili formları doldurabilirler.

Kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için yukarıda linki verilen online kayıt formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulduktan sonra son sayfadaki Gönder düğmesine basılması ve bu formun en geç 5 Eylül 2021 tarihine kadar doldurulması gerekmektedir. 

Yukardaki belgeler yarım kapak karton dosya içinde ve belirtilen tarih aralığında merkezimize elden teslim edilecektir.

Velilerimizin kayıt için son tarih olan 10 Eylül'den önce tüm işlemleri tamamlamaları ve yoğunluk olmaması açısından kayıt işlemlerinin son günlere bırakılmaması önem arz etmektedir.

Merkezimizin çalışma esasları ve öğrencilerimizin devam edecekleri programlar hakkında bilgilendirme amaçlı veli toplantısı yapılacaktır. Ayrıca web sitemizdeki "Bilsem Hakkında" menüsünden Atakum Bilsem Tanıtım Kılavuzu'na ve Bilim ve Sanat Merkezleri Yönergesi'ne ulaşabilirsiniz.  Bu ve bunun gibi davetlerimiz, duyurularımız ve bilgilendirme mesajlarımız paylaştığınız e-posta ve telefon numaralarına yapılacağından iletişim araçlarının hatasız kaydedilmesine özen gösterilmesini hatırlatırız.  

Atakum Bilsem ailemize hoş geldiniz...

Merkezimiz ile ilgili tüm paylaşımlar web sitemiz haricinde sosyal medya hesaplarımızda da paylaşılmaktadır. Takipte kalınız...

18-08-2021