Merkez Müdürümüz Hamza Tural'dan Mesaj Var

Merkez Müdürümüz Hamza Tural'dan Mesaj Var

06.09.2021 612

Değerli Meslektaşlarım, Sevgili Öğrencilerim, Kıymetli Velilerimiz...


Samsun'umuzun incisi olan Atakum'da, özel yetenekli öğrencilerimize hizmet sağlayan Atakum Bilim ve Sanat Merkezimizde, bugün itibariyle Merkez Müdürü olarak göreve başlamış bulunuyorum.

Kuruluş aşamasında da görev aldığım Atakum Bilim ve Sanat Merkezimizin 2021-2022 eğitim öğretim yılına hazırlanması sürecinde destekleri ile her zaman yanımızda olan Bakanlığımızın, İl ve İlçe Müdürlüklerimizin kıymetli yöneticilerine, ilimizin kurum ve kuruluşlarına, şimdi hep birlikte büyük bir aile olan Atakum BİLSEM ailesine şükranlarımı sunuyorum.

Ülkemizin ve dünyamızın güzel yarınlarında rol alacaklarına güçlü bir şekilde inandığımız, ülkemizin en önemli insan kaynağı ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizle birlikte yürümek, Atakum BİLSEM ailesinin bir üyesi olmak, en büyük mutluluk kaynağımız olacaktır.

 

Çok Kıymetli Atakum BİLSEM Ailesi,


Şimdi tekrar hep birlikte yeni bir başlangıç yapıyoruz. Bizleri yeni bir başlangıçla birlikte yeni ümitler belki yeni kaygılar, yeni bir iletişim ağı ve yeni bir çevre bekliyor.

 

Edip Cansever'in dediği gibi;

"Bütün iyi kitapların sonunda,

Bütün gündüzlerin ve

Bütün gecelerin sonunda

Meltemi senden esen,

Soluğu sende olan

Yeni bir başlangıç vardır."

 

Yeni eğitim öğretim yılımızın sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, merkezimizle bu yıl tanışan öğrencilerimize ve aramıza yeni katılan meslektaşlarıma başarılar diliyorum.

 

06-09-2021