Kitapseverler Öğrenilerimiz, Karadeniz Kitap Fuarı'nda Edebiyatın Büyüsüne Kapıldı

04.02.2024 15

04-02-2024

Öğrencilerimiz, fuarda en sevdikleri yazarların kitaplarını imzalama fırsatı buldu. Yazarlar, eserlerinin oluşum sürecini ve kitaplar hakkında ilginç detayları paylaşarak genç okurlara ilham verdi.

Okuma alışkanlığını teşvik etmek amacıyla düzenlenen okuma etkinlikleri, öğrencilerin kitapları daha yakından tanımalarını sağladı.

Kitapların sihirli dünyasında geçen bu keyifli gün, gençlerin edebiyata olan ilgisini artırdı.