Health in Virtuality eTwinning Projemiz

Kurucusu olduğumuz "2023-2024 eTwinning projemiz "Health in Virtuality", ilk toplantısı ile başladı. Projemiz 18 okulun ortak olduğu uluslararası bir projedir. Kuruculuğunu ve yürütücülüğünü Kurumumuz İngilizce Öğretmeni Elif Arslan'ın üstlediği projemizde ayrıca Fizik öğretmenimiz Ceren Tüylü ve Biyoloji öğretmenimiz Faruk Tolga Şengüllendi de farklı takımlarla ortak olarak yer almaktadırlar.

29.12.2023 137

Öğretmenler toplantımızda tüm paydaşlarla bir araya geldik. Zaten detayları konuştuğumuz bir WhatsApp grubumuz mevcut ancak bu çevrimiçi toplantı sırasında programı revize ettik ve ilk aktiviteye karar verdik. Bu etkinlik için tüm gruplar, öğrenci grubuyla birlikte akrostiş bir şiir yazmak için bir Google dokümanından bir slogan seçtiler. Toplantıyı iyi dileklerle sonlandırdık.

29-12-2023