Araştırabilsem / eTwinning Projesi

Merkezimiz sınıf öğretmenlerinden Betül Erol'un destek grubu öğrencileriyle birlikte ortak olduğu, farklı şehirlerde yer alan 10 Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni ve öğrencilerinin katıldığı "Araştırabilsem" eTwinning projesi etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

27.03.2021 745

AraştıraBİLSEM projesi 10 Bilim ve Sanat Merkezinin ortak olarak görev aldığı projede; öğrencilerin Güneş sistemi, astronomi, enerji kaynakları, geri dönüşüm, canlıların yaşam alanları gibi konularda araştırarak, inceleyerek, modelleyerek atölye çalışmalarına uygun kazanımları kavramaları, teknolojiyi eğitim destekli kullanarak yeni web 2.0 araçları kullanmaları amaçlamaktadır. Projemizi merkezimiz adına yürüten sınıf öğretmenimiz Betül Erol'a ve öğrencilerine başarılar dileriz.

Proje Ortağı Bilsemler:

Ünye Bilsem